Tule heppakerhon ohjaajaksi Husöön!

17.8.2020

Järjestämme Huran jäsenille ilmaisen kerhonohjaajakoulutuksen syyskuun lopulla

Järjestämme Husössä lauantaina 25. syyskuuta hevoskerhon ohjaajan peruskurssin. Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi on tarkoitettu sekä nuorille että aikuisille hevoskerhon ohjaajille ja ohjaajiksi aikoville. Pääsyvaatimuksina on vähintään 14-vuoden ikä, innostus lasten ohjaamiseen sekä Hoito I -merkin suorittaminen tai vastaavat hevoskäsittelyn tiedot ja taidot (minimissään muutama vuosi aktiivista ratsastuksen harrastamista).

Kurssilla käydään läpi muun muassa lasten ohjaamista ja ohjaajan tehtäviä, kerhotoiminnan suunnittelua ja hevoskerhomateriaalien käyttöä. Kurssilla tehdään myös ohjausharjoituksia käytännössä. Kurssin suorittaneet saavat todistuksen ja voivat vastaanottaa tämän jälkeen Mini- ja Perushoitomerkkien suorituksia. Kurssin suorittaneiden toivotaan toimivan kerhonvetäjinä Husössä koulutuksen jälkeen.

Heti perään sunnuntaina 26. syyskuuta pidämme kerhonohjaajan jatkokurssin, jossa syvennetään kerhonohjaajan taitoja. Kurssi on suunnattu peruskurssin aiemmin suorittaneille, joilla on lisäksi jo kokemusta kerhojen vetämisestä. Jatkokurssilla syvennetään kerho-ohjaajan taitoja käytännön harjoituksin sekä opitaan mm. ratsastus- ja kerhotoimintaan liittyvien tapahtumien järjestämistä.

Molemmat koulutukset kestävät koko päivän ja ne pidetään Husön ratsutuvassa sekä hevosenhoitoon liittyvät käytännön harjoitteet tallialueella. Kouluttajana toimii ESRA:n Anu Kämäräinen. HuRa maksaa huralaisten osallistujien kurssimaksut, joten molemmat koulutukset ovat HuRan jäsenille ilmaisia! Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja maksimi osallistujamäärä per kurssi on 20 henkilöä.

Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset koulutuksiin 17.9.2020 mennessä sähköpostiosoitteeseen karloskotkas@gmail.com. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse osallistujan nimi, ikä ja mahdollinen erityisruokavalio sekä ruoka-aineallergiat. Mainitse myös, jos haluat kurssimateriaalit ruotsinkielisinä.

Jos olet jo käynyt aiemmin kerhonohjaajan koulutuksen ja haluat kerhonvetäjäksi Husöön, laita viestiä Karlokselle karloskotkas@gmail.com.

Tarvitsemme uusia innokkaita vetäjiä erityisesti Nappis- ja Junnis-hevostaitokerhoille! Myös senioriratsastajille suunnatun kerhotoiminnan käynnistäminen on mahdollista, jos vain innokkuutta kerhotoimintaan jäsenten keskuudessa löytyy! Kerhojen kuvaukset löytyvät HuRan kotisivuilta: https://hura.sporttisaitti.com/jasenasiat/hevostaitokerhot/