Tervetuloa Husön Ratsastajat ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen 12.11.2020

25.10.2020

KOKOUSKUTSU (julkaistu 25.10.2020)

Husön Ratsastajat ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 12.11.2020 kello 19.00 Husön Ratsastuskeskuksen ratsutuvassa sekä Teams-etäyhteyden välityksellä.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat - mm. valitaan tulevalle toimintakaudelle seuran puheenjohtaja, erovuoroisten tilalle johtokunnan jäsenet sekä esitellään vuoden 2021 toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Koronainfluenssariskin vuoksi Husön ratsutupaan voidaan ottaa maksimissaan 15 henkilöä samanaikaisesti paikanpäälle. Lopuille tarjotaan mahdollisuus osallistua kokoukseen Microsoftin Teams-ohjelman välityksellä, mikä edellyttää sovelluksen lataamista omaan puhelimeen tai tietokoneelle Microsoftin sivuilta tai sovelluskaupasta.

Kokouksessa jaetaan lisäksi vuoden 2020 kiertopalkinnot:
Vuoden huralainen ja vuoden talkoolainen sekä lisäksi jaetaan vuoden kouluratsastusjuniori palkinto.

Pyydämme ilmoittautumaan kokoukseen ennakkoon seuran puheenjohtajalle Karlos Kotkakselle viimeistään 8.11.2020 mennessä, karloskotkas@gmail.com tai 050 405 31 47. Kerro ilmoittautumisesi yhteydessä osallistutko kokoukseen paikan päällä vai Teamsin välityksellä. Ratsutuvan rajattu paikkamäärä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.