SÄÄNTÖKOULUTUS 2021

13.3.2021 klo 10:00

Tervetuloa HuRan järjestämään kilpailusääntökoulutukseen, joka järjestetään virtuaalisesti Microsoft Teamsissa lauantaina 13.3.2021 klo 10.00. Koulutuksessa kerrataan keskeiset koulu- ja estesäännöt sekä käydään läpi vuoden 2021 sääntömuutokset. Kouluttajana toimii kokenut tuomari, stewardi ja kouluttaja Pia ”Piude” Myrskog.

Koulutus on ilmainen kaikille Husön Ratsastajat ry:n jäsenille ja alle 15 v. jäsenten huoltajille.

Sääntökoulutusta suositellaan käytäväksi vuosittain, sillä kilpailusäännöt muuttuvat ja uudistuvat koko ajan. Sääntöjen tunteminen on ehdottoman tärkeää ja turvallisuuden lisäksi, se tuo varmuutta myös omaan tekemiseen. Lunastaessasi itsellesi kilpailuluvan sitoudut noudattamaan kulloinkin voimassa olevia Suomen Ratsastajainliitto ry:n kilpailusääntöjä!

Kurssin sisältö: SRL:n kilpailusäännöt seuratasolta lähtien (kilpailuluvan jo omistaville toimii hyvänä kertaus- ja sääntöjen päivityskurssina), KS I (Yleinen osa), KS II (koulu) ja KS III (este) ja sääntömuutokset 2021 (KSI + KSII + KSIII).

Kurssin kesto: 2,5-3 tuntia.

* Ilmainen Husön Ratsastajat ry:n jäsenille ja alle 15 v. jäsenten huoltajille. HUOM! Alle 15 v. ratsastajan kanssa kurssille suositellaan osallistuvan myös ratsastajan huoltaja/aikuinen

* 15 € (SRL:oon kuuluvien muiden seurojen jäsenet).

Tiedustelut ja ilmoittautumiset viimeistään perjantaihin 5.3.2021 mennessä sähköpostitse: info.husonratsastajat@gmail.com

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi ja seurasi sekä laskutusosoite (mikäli edustat muuta seuraa kuin Husön Ratsastajia). Lähetämme tilaisuuden Teams-linkin sekä linkin ennakkokysymyksiin kaikille osallistujille viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä. Voit lähettää sähköisen linkin kautta mieltäsi askarruttavia kilpailusääntöihin liittyviä kysymyksiä sekä toiveita käsiteltävistä asioita etukäteen!