Istuntakurssi HuRan jäsenille sunnuntaina 28.11.2021 Husössä ja verkossa!

25.10.2021

Husön Ratsastajat järjestää jäsenilleen sunnuntaina 28. marraskuuta istuntaluennon Husön Ratsastuskeskuksessa ja verkossa.

Istuntaluennolla lähdetään tutustumaan ratsastajan istunnan perusteisiin anatomian kautta. Katsotaan yleisimpiä virheasentoja, niiden korjauksia sekä tehdään pari käytännön harjoitetta.

Vetäjänä toimii Aino Saavalainen, 1-tason valmentaja, koulutettu hieroja, kouluratsastaja ja osteopatiaopiskelija. Aino valmentaa työkseen ratsastuskouluoppilaita sekä yksityisvalmennettavia.

Kurssille olisi hyvä varata oma jumppapallo sekä kuminauha, jotta pääsee treenaamaan käytännön harjotteita. Myös ilman näitä harjoitukset on mahdollista suorittaa soveltaen. Kurssi järjestetään Husön ratsutuvassa klo 9-12, ja paikan päälle otetaan 15 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. HUOM!!! KURSSIPAIKAT RATSUTUVASSA NYT TÄYNNÄ HUIKEAN SUOSION VUOKSI! Lopuille halukkaille järjestetään mahdollisuus osallistua luennolle etänä Teamsin välityksellä.

Luento on tarkoitettu ainoastaan HuRan jäsenille ja se on ilmainen.
Linkki ilmoittautumislomakkeelle: