Tervetuloa Husön Ratsastajat ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen 25.11.2021

10.11.2021

Husön Ratsastajat ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 25.11.2021 kello 18.30 Husön Ratsastuskeskuksen ratsutuvassa.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat - mm. valitaan tulevalle toimintakaudelle seuran puheenjohtaja, erovuoroisten tilalle johtokunnan jäsenet sekä esitellään vuoden 2022 toimintasuunnitelma ja talousarvio.
Kokouksessa jaetaan myös vuoden 2021 kiertopalkinnot:
vuoden huralainen ja vuoden talkoolainen sekä lisäksi jaetaan vuoden kouluratsastusjuniori palkinto.

Kokouksessa on tarjolla pientä syötävää, joten pyydämme ilmoittamaan osallistumisesta kokoukseen ennakkoon maanantaihin 22.11.2021 mennessä, jotta pystymme varaamaan oikean määrän tarjoiluja:  karloskotkas@gmail.com tai 050 405 31 47.

TERVETULOA MUKAAN SYYSKOKOUKSEEN JA MUUTOINKIN SEURAN TOIMINTAAN MATALALLA KYNNYKSELLÄ! Haemme jatkuvasti ratsastusseuratoiminnasta kiinnostuneista aktiiveja erilaisiin tehtäviin. Tarvetta on mm. nettivisujen ja somekanavien ylläpitäjille ja sisällöntuottajille, kerhonohjaajille, tapahtumien järjestäjille ja talkoolaisille, mokkapalamestareille, kisatapahtumien valokuvaajille jne. jne. :-)