KILPAILUSÄÄNTÖKOULUTUS 2022 HuRan jäsenille

13.2.2022

Tervetuloa HuRan kilpailusääntökoulutukseen, joka järjestetään virtuaalisesti Microsoft Teamsissa keskiviikkona 9.3.2022 klo 18.00. Koulutuksessa kerrataan keskeiset koulu- ja estesäännöt sekä käydään läpi vuoden 2022 sääntömuutokset. Kouluttajana toimii kokenut tuomari, stewardi ja kouluttaja Pia ”Piude” Myrskog.

Koulutus on avoin ja ilmainen kaikille Husön Ratsastajat ry:n jäsenille ja alle 15 v. jäsenten huoltajille.

Sääntökoulutusta suositellaan käytäväksi vuosittain, sillä kilpailusäännöt muuttuvat ja uudistuvat koko ajan. Sääntöjen tunteminen on ehdottoman tärkeää ja turvallisuuden lisäksi, se tuo varmuutta myös omaan tekemiseen. Lunastaessasi itsellesi kilpailuluvan sitoudut noudattamaan kulloinkin voimassa olevia Suomen Ratsastajainliitto ry:n kilpailusääntöjä!

Kurssin sisältö: SRL:n kilpailusäännöt seuratasolta lähtien (kilpailuluvan jo omistaville toimii hyvänä kertaus- ja sääntöjen päivityskurssina), KS I (Yleinen osa), KS II (koulu) ja KS III (este) ja sääntömuutokset 2022 (KSI + KSII + KSIII).

Kurssin kesto: n. 2 - 2,5 tuntia.

* Ilmainen Husön Ratsastajat ry:n jäsenille ja alle 15 v. jäsenten huoltajille. HUOM! Alle 15 v. ratsastajan kanssa kurssille suositellaan osallistuvan myös ratsastajan huoltaja/aikuinen

Ilmoittautumiset viimeistään perjantaihin 4.3.2022 mennessä: https://forms.gle/iXLDZna1gJPTChyc9

Lähetämme tilaisuuden Teams-linkin osallistujille viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä. Voit esittää ilmoittautumisen yhteydessä kouluttajalle ennakkoon mieltäsi askarruttavia kilpailusääntöihin liittyviä kysymyksiä sekä toiveita käsiteltävistä asioita (kysymyksille oma kohta ilmoittautumislomakkeella)!