Kutsu Husön Ratsastajien kevätkokoukseen

14.4.2022

Tervetuloa Husön Ratsastajat ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen torstaina 28.4.2022 kello 19.00. Kokous pidetään Husön ratsutuvassa.

Kokouksessa käsitellään seuran sääntömääräiset asiat - mm. vuoden 2021 toimintakertomus ja tilinpäätös. Lisäksi kerromme kokouksen lopuksi seuran toiminnasta ja heinäkuussa Husössä järjestettävistä kansallisista kouluratsastuskilpailuista (Husö Dressage Weekend 9.-10.7.2022).

Toivotamme kaikki huralaiset lämpimästi mukaan 40-vuotiaan seuramme toimintaan ja heinäkuun juhlakisojen monipuolisiin vapaaehtoistehtäviin! Kisat ovat loistava tilaisuus seurata aitiopaikalta Suomen kärkipään ratsastajien suorituksia ja nauttia samalla hienosta kisatunnelmasta heinäkuisessa Husössä kivassa porukassa! Voit kysyä lisää ja ilmoittautua kisojen vapaaehtoistehtäviin myös sähköpostilla: info.husonratsastajat@gmail.com .