Jäsenasiat

Liity Husön Ratsastajiin!

Seuraamme liittyminen onnistuu helposti täyttämällä Suomen Ratsastajainliiton sivulta löytyvä liittymislomake. Lisätietoja antaa jäsensihteerimme Marja Uusiaho: marja.uusiaho(at)kolumbus.fi 

Jäsenetumme 2022:

  • Jäsenenä olet tapaturmavakuutettu kaikissa hevosharrastukseen liittyvässä toiminnassa, kuten hevosta hoitaessa, tunneilla ja kilpailuissa.
  • Pääset osallistumaan seuran järjestämiin koulu- ja estekisoihin (edellyttää lisäksi vakiotuntia Husön Ratsastuskuskuksessa tai omaa hevosta).  Seurakisoissamme lähtömaksu on lisäksi alennettu HuRa:n jäsenille.
  • Järjestämme vuosittain jäsenille suunnattuja tapahtumia, valmennuksia ja koulutuksia (mm. jäsenille ilmainen kilpailusääntökoulutus).
  • Jäsenenä voit suorittaa ratsastuksen hevostaito- ja ratsastusmerkkejä ja osallistua liiton tarjoamiin koulutuksiin.
  • Jäsenetuna saat kotiisi myös Ratsastajainliiton Hippos-lehden ja muita liiton yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja. Lisää liiton jäseneduista voit lukea SRL:n sivuilta.
  • Saat -10% alennuksen kaikista normaalihintaisista hevosen ja ratsastajan tarvikkeista Kirahvi Oy:n myymälässä (jäsenkortin näyttämällä) ja verkkokaupassa (koodi: HURA2022)  https://www.kirahvioy.fi

Jäsenhinnat 2022:

Seniori 72€
Juniori 61€
Perhejäsen juniori 42€
Perhejäsen seniori 48€
uusille jäsenille liittymismaksu 5€

Seuran kannatusjäsen 52€ (eivät oikeutettuja jäsenetuihin).

 

Huomioittehan, että ainakin yhden perheen sisällä on oltava täysjäsen jotta muut perheenjäsenet saavat perhejäsen alennuksen.

 

Tutustu myös jäsenrekisterin tietosuojaselosteeseen: https://www.ratsastus.fi/srl/gdpr/

 

Jäsenyys jatkuu automaattisesti seuraavana jäsenvuotena, ellet ilmoita jäsenyyden päättymisestä seuran jäsensihteerille.

 

Osoitteenmuutokset, seuran vaihtamiset, seurasta eroaminen - otathan yhteyttä jäsensihteeriin,

Yhteystiedot - Marja Uusiaho, marja.uusiaho(at)kolumbus.fi