Ratsastusmerkkiasiat

Suorittaminen

Ratsastusmerkkejä voi suorittaa kilpailuissa ja tunneilla. Voit kysyä ratsastuksenopettajaltasi olisiko mahdollista koko porukalla suorittaa merkkejä ratsastustunnilla. Merkkisuoritusten vaatimukset ja koulu- sekä esteohjelmat löytyvät SRL:n sivuilta.

Merkin lunastaminen

Tiedot merkkisuorituksista ilmoitetaan sähköpostitse osoitteeseen rosa.ronnberg@gmail.com. Mikäli et ole saanut merkkiä vanhoista suorituksista, niin ilmoitathan nekin uudestaan (vanhoista suorituksista oltava olemassa samat tiedot, mitkä vaaditaan myös uusilta suorituksilta!). Jos et kuulu HuRaan niin otathan yhteyttä oman seurasi merkkivastaavaan. Green Cardilaiset ilmoittavat merkkisuorituksensa itse SRL:ään (ohjeet osoitteessa: https://www.ratsastus.fi/jasenelle/suorita-taitomerkkeja/). Mikäli haluat liittyä HuRan jäseneksi, voit tehdä sen täällä: https://liity.ratsastus.fi/.

Merkkisuoritus ilmoitetaan merkkivastaavalle, kun koko merkki on suoritettu (ratsastusmerkkien kohdalla siis sekä este- että kouluosuus). Helpoiten merkkien ilmoitus sujuu lähettämällä kopiot osakokeiden pöytäkirjoista esim. skannaamalla ne sähköpostin liitteeksi. Muussa tapauksessa tarvittavia tietoja ovat; oma nimesi, suoritettu merkki, suorituspaikka ja -aika, merkkikokeen järjestänyt seura tai talli, seura johon kuulut/green card-jäsenyys, merkkituomarin nimi ja arvosteluun oikeuttava nimike esim. ratsastuksen ohjaaja. Jos osakokeissa eri arvostelijat, niin kaikki nimet on ilmoitettava. Lisäksi myös osakokeiden pisteet.

Hevostaitomerkit ovat HuRalaisille ilmaisia, mutta ratsastusmerkit jokainen maksaa itse (8€/kpl). Merkit sisältävät myös SRL:n diplomin. Merkkejä voi lunastaa ensisijaisesti HuRan kilpailuista tai sovitusti Rosalta. Merkkisuorituksista ei ole pakko lunastaa varsinaista merkkiä (näkyy silti SRL:n rekisterissä ja jäsenkortissa). Kaikki merkkisuoritukset julkaistaan myös SRL:n sivuilla.

Lisätietoja yms kysyttävää merkeistä Rosalta (rosa.ronnberg@gmail.com).