Tapahtumat ja kilpailut

Tervetuloa kisaamaan Husön Ratsastajien järjestämiin seurakisoihin!

Tavoitteena on järjestää vuoden 2020 aikana seuratason koulu- ja esteratsastuskilpailuja seuran kotitallilla Husössä kevät- ja syyskaudella. Kisoihin voivat osallistua lähtökohtaisesti kaikki Husön Ratsastajien jäsenet - myös tuntiratsastajat. Jos et ole aiemmin kisannut, juttele ensin tuntiopettajasi kanssa kisoihin osallistumisesta ja sopivasta luokka- ja hevosvalinnasta. Kilpailukelpoisuuteen vaaditaan seuran jäsenyyden lisäksi vähintään liiton seurakilpailuluvan hankkiminen sekä kilpailusääntökoulutuksen suorittaminen. Ks. lisätietoja tuntihevosella kilpailemisesta täältä.

Kilpailukutsut julkaistaan SRL:n kilpailujärjestelmä Kipassa ja niistä tiedotetaan seuran netti- ja Facebook-sivuilla.

Järjestämme lisäksi keväisin koulu- ja esteseuramestaruuskisat seurakisojen yhteydessä:

HuRa Seuramestaruus –määreet

HUOM. Tulokset oltava vuosilta 2019-2020 ja kyseiset kvaalitulokset pitää olla tarkistettavissa netistä! Eli tulokset oltava virallisista kilpailuista, ei esim. leirikilpailuista. Huomioithan myös että jos kilpailet koulumestaruuksissa, tulokset ovat oltava koulukilpailuista ja estemestaruuksissa estekilpailuista.

Veteraanimestaruus = 40v. ja sitä vanhemmat

- este: kaksi hyväksyttyä tulosta vähintään 60cm-tasolta

- koulu: kaksi hyväksyttyä tulosta vähintään Helppo C-tasolta

Juniorimestaruus = 18v. ja sitä nuoremmat (Kilpailija on juniori sen kalenterivuoden loppuun, jolloin hän täyttää 18 vuotta.)

- este: kaksi hyväksyttyä tulosta vähintään 70cm-tasolta

- koulu: kaksi hyväksyttyä tulosta vähintään Helppo B-tasolta

Seniorimestaruus = 18v. ja sitä vanhemmat (Kilpailija on seniori sen kalenterivuoden alusta, jolloin hän täyttää 18 vuotta. Yläikärajaa ei ole.)

- este: kaksi hyväksyttyä tulosta vähintään 80cm-tasolta

- koulu: kaksi hyväksyttyä tulosta vähintään Helppo A-tasolta