Kilpailukysymykset

Husön ratsastuskeskuksen tuntihevosilla kilpailevien tulee tuntea Suomen Ratsastajainliitto ry:n kilpailusäännöt sekä suorittaa kilpailukoulutus tai vastata alta löytyviin kilpailukysymyksiin hyväksytysti. Alue- ja kansallisia lupia varten tulee käydä kilpailulupakoulutus. Kaikki tarvittavat materiaalit sekä kilpailukoulutukseen, että kilpailukysymyksiin löytyy SRL:n sivuilta materiaalisalkusta .

HUOM! Husön hevosilla kilpailevat tuntiratsastajat! Ao. kilpailukysymykset pitää olla suoritettuna hyväksytysti ennen kilpailuun ilmoittautumista. Tulokset saatte sähköpostiinne n. parin arkipäivän sisällä.

Kilpailukysymykset Husön tuntiratsastajille

Sääntökoulutukset

Seura pyrkii järjestämään sääntökoulutuksen Husössä jäsenilleen vähintään kerran vuodessa ajoittuen kalenterivuoden alkuun. Lisäksi Ratsastajainliitto järjestää yhteistyössä seurojen kanssa kaikille ratsastajille avoimia sääntökoulutuksia. Lisätietoa avoimista koulutuksista löydät liiton tapahtumakalenterista: https://tapahtumat.ratsastus.fi/tapahtumat/tag/kilpailijakoulutukset/ . Seuran ulkopuolisiin koulutuksiin kukin jäsen osallistuu omalla kustannuksellaan, ellei seuran johtokunta toisin päätä.

SRL:n Ratsastajan opas kilpailumaailmaan

pitää sisällään toimintaohjeita ratsastuskilpailuihin ja sääntökoosteen koulu- ja esteratsastuksen sekä yleisen osan kilpailusäännöistä.

Opas on tarkoitettu...

….harrastajille, jotka suunnittelevat ratsastuskilpailuihin osallistumista, tai ovat jo osallistunut kilpailuihin, mutta kaipaavat lisää tietoa säännöistä ja toimintatavoista
…vanhemmille, jotka haluavat tietää lisää lapsen harrastuksesta sekä ymmärtää mistä lajin kilpailutoiminnassa on kysymys
…ammattilaisille, jotka kouluttavat ja opastavat ratsastajia kilpailu-uran alussa
…ratsastusseuroille, jotka järjestävät kilpailulupien saamiseen tai kilpailuihin osallistumiseen liittyviä koulutustilaisuuksia

Oppaan tiedoilla osaa toimia useimmissa kilpailuihin liittyvissä tilanteissa.

Opas sähköisessä muodossa (pdf-tiedosto).

Lisäksi opas on saatavilla valmiina tulosteena 8 euron hintaan (+posti- ja käsittelykulut). Tilaukset nettikaupasta https://www.raudikkoruuna.fi/index.php/srl-tuotteet.html